Camping, Komme Deg Ut Av Komfortsonen

Enten campingturen din blir kort eller lang, er det alltid ting du bør huske på for turen. Altfor mange drar på camping uten å lese litt om det først. Denne artikkelen vil diskutere informasjon og tips som du bør trenge å vite før du går om bord.

Navigasjon er nøkkelen når det kommer til camping. Det er viktig å vite hvor du er, og hvordan du kommer tilbake til sivilisasjonen hvis du går deg vill. Ta alltid med et kart over området, og et kompass for å hjelpe deg. Du kan også bruke en utendørs GPS som gir deg navigasjonsinformasjon, samt tilleggsinformasjon som høyde.

Når du pakker sammen campingplassen for å reise hjem, la igjen noen vedkubber og litt tenn til neste campinggruppe som kommer. Hvis du noen gang har kommet til stedet ditt etter mørkets frembrudd, vet du hvor vanskelig det kan være å finne ved! Det er en veldig fin pay-it-forward-gest som sannsynligvis vil hjelpe mer enn du kan forestille deg.

Ha familiens behov i tankene før du velger et reisemål. Hvis du for eksempel har en baby eller et lite barn, kan det være best å holde seg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Mens du camper, lag enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Kutt grønnsakene og potetene på campingplassen din. Bruk stanniol som en bolle, legg ingrediensene inni og brett folien over til maten er dekket. Legg folie på varme steiner eller glødene fra bålet, og til slutt vil du få en velsmakende «lapskaus».

Ta med deg appelsiner siden de er gode til å snacke og frastøte insekter. Ta vare på appelsinskallene og gni dem inn i den eksponerte huden din. Insekter vil holde seg unna deg til en overkommelig pris.

Vurder å kjøpe rimelige walkie-talkies for å ta med deg på din neste campingtur for å gi deg en måte å holde kontakten med alle i gruppen i områder der mobiltelefonmottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er på camping med barn og trenger å holde styr på hvor de befinner seg.

Sørg for at du overholder campingplassens regler og forskrifter. En av de største bekymringene er søppel og også støy på en campingplass. Folk tror ofte at folk ikke kan høre dem, men støy reiser langt på en campingplass. Det er ekstremt vanskelig å ha noe privatliv, spesielt når folk skal ha stille timer.

Bugs liker ikke brann i det hele tatt, så det er en god idé å holde bålet brennende hele natten mens du sover. Hvis du finner ut at det er et stort feilproblem i løpet av dagen, vil det hjelpe å holde bålet brennende på den tiden også.

Det er ikke nødvendig at turen din skal være en grusomhet fordi du ikke var forberedt på noen av de mest grunnleggende tingene som følger med camping. Takket være denne artikkelen blir du en campingproff! Ha en flott tid utendørs og overrask alle med all den nye kunnskapen din mens du er på tur.

Gjør Campingturen Din Flott