Camping Slik Som Vil Øke Moroa

Familien din har sannsynligvis bedt om å komme seg hjemmefra på ferie. Du kan gjøre dette selv om du har det strammeste budsjettet. Camping kan være svaret på dine problemer. Nedenfor finner du noen tips som vil gjøre campingopplevelsen din så hyggelig som mulig.

Hvis du planlegger noen form for backcountry-camping, må du ha med deg et brannstartsett. Hvis du er i en overlevelsessituasjon, er ild en måte å lage mat på, holde deg varm, rense vann og signalisere om hjelp. Mange campingbutikker selger brannstartere som kan brukes når de er våte og som ikke krever drivstoff. Prøv også å lage fyr når du ikke er i en overlevelsessituasjon, slik at du vet at du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Slå opp aktiviteter du kan delta i før du kommer til destinasjonen. Dette lar deg se etter eventuelle tilbud som kan tilbys. Det vil også hjelpe deg å være mer forberedt når du faktisk kommer til destinasjonen. Du kan finne stier som kan passe for alle i familien din eller restauranter som du vil like.

Pakk noen spader hvis det er barn med på turen. Barn elsker ingenting bedre enn å grave i skitten, og det er avgjørende å ha det riktige tilbehøret. Hvis du har plass, ta med en bøtte også. Barna vil gjerne underholde seg i jorda mens du pakker ut, slår leir og gjør alt du trenger å gjøre.

Camping er definitivt en morsom tid, men det kan også være ubudne gjester på campingplassen din. Hvem er disse gjestene? Bugs! Dette er miljøet deres, og de liker camping også. Forsikre deg om at du har tatt med deg avstøtende middel for å fortelle dem om å bo på deres egen campingplass eller besøke andre bobiler som ikke var fullt så forberedt som du var.

Øvelse gjør mester når du slår opp telt. Ta deg tid til å sette opp teltet før du drar på tur. Dette lar deg bygge ferdighetene dine til å reise teltet, og vil også hjelpe deg med å finne eventuelle problemer med teltet i tilfelle du må bytte det mot et bedre alternativ.

En frisbee gir utmerket støtte under papirtallerkener, og kan unngå vanlig campingsøl og fall! Ta så mange av dem som du har rundt hjemmet eller hagen, eller hent noen i din lokale butikk. De stables enkelt for enkel, plassbesparende pakking og er enormt nyttige med små måltider.

For å unngå blemmer og sprukne føtter på campingturen, ta med en såpebit! Før du går en lang tur, gni såpen inn i sokkene dine, og dette vil minimere friksjonen og dermed redusere sårhet. Ha såpen i lommen for en rask dose når føttene begynner å føle seg slått eller blemmer.

Ved å planlegge og gjøre litt research, kan du ta en vanlig campingtur og gjøre den om til noe helt spesielt. Ta deg tid til å bruke disse tipsene til å planlegge din neste familiecampingtur, så vil alle ha det flott. Skap minnene som varer livet ut i år!

Gjør Campingturen Din Flott