Lær Hva Som Kreves For Å Ha Et Fantastisk Campingeventyr

Når du camper, vil du være uten temperaturregulatorer, og komforten til et kjøkken. Så planlegg turen riktig og på forhånd. Les artikkelen nedenfor for noen gode råd om planlegging for neste gang du skal på camping.

Pakk noen spader hvis det er barn med på turen. Barn elsker ingenting bedre enn å grave i skitten, og det er avgjørende å ha det riktige tilbehøret. Hvis du har plass, ta med en bøtte også. Barna vil gjerne underholde seg i jorda mens du pakker ut, slår leir og gjør alt du trenger å gjøre.

Når du kjøper et telt, sørg for å øve på å sette det opp og ta det ned i hagen din før du faktisk camper. Du kan være sikker på at det ikke mangler noen deler og lære på forhånd hvordan du setter opp teltet. Dette vil også tillate deg å føle deg mer komfortabel med å sette opp teltet senere.

Før du drar på tur, bruk bakgården til å hjelpe deg med å finne ut av knekkene i campingutstyret. Sett opp teltet for å være sikker på at du vet (eller husker!) hvordan du skal sette det opp. Dette vil også tillate deg å se om noe må lappes opp. Det vil gjøre det mye lettere for deg når du kommer til campingplassen.

Øvelse gjør mester når du slår opp telt. Ta deg tid til å sette opp teltet før du drar på tur. Dette lar deg bygge ferdighetene dine til å reise teltet, og vil også hjelpe deg med å finne eventuelle problemer med teltet i tilfelle du må bytte det mot et bedre alternativ.

Selv på et avsidesliggende sted hvor du planlegger å grovarbeide det, kan du forbedre campingturen din med et lite stykke luksus. Ta med noe lite og praktisk, for eksempel en sjokoladeplate eller en kaffekrem. Små ting som dette kan øke gleden av turen.

Appelsiner er ikke bare en sunn matbit å ta med på campingtur, men de er også allsidige når de brukes som myggmiddel. Bruk de kasserte peelingene til å gni den eksponerte huden din, og insektene vil holde seg unna deg.

Vurder å kjøpe rimelige walkie-talkies for å ta med deg på din neste campingtur for å gi deg en måte å holde kontakten med alle i gruppen i områder der mobiltelefonmottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du er på camping med barn og trenger å holde styr på hvor de befinner seg.

Vær forberedt på kaldere vær enn forventet når du velger en sovepose å ta med på campingturen. Velg alltid en sovepose vurdert for et temperaturområde rett under det du forventer, selv om sommeren. Dessuten vil soveposer laget med syntetiske fibre tørke ut raskere hvis det regner uventet, men naturlige fibersoveposer vil være lettere å bære.

Camping lar deg frigjøre deg fra det moderne livet og dets påkjenninger. Dette er bra for noen, men for andre kan det være vanskelig å håndtere. Å planlegge reisen kan gjøre det mye morsommere. Denne artikkelen ga deg mange tips, så husk dem!