Morsom Og Stressfri Campingtur

Å sove under stjernene er gøy, men du må planlegge på forhånd for å ha en fin, enkel tur. Fortsett å lese for å finne innsikt og råd for planlegging av en vellykket campingtur.

Planlegg deretter når det gjelder mat. Det er et problem å få plass i bilen til all maten du trenger. Riktig næring er imidlertid avgjørende når du er i skogen. Også varer som er ganske rimelige i din lokale butikk har ofte en høyere prislapp i nærheten av campingplasser. Å ta med nok mat betyr at du sparer penger og holder alle i familien i godt humør.

Når det kommer til mat, ta bare med det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr som kommer på besøk til campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind det opp i et tøy og legg det så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyreintroduksjoner.

Hvis du ønsker å forhindre myggstikk, men vil unngå å bruke sterke kjemikalier, bruk et appelsinskall i stedet. Gni appelsinskallet over utsatte områder av huden, som nakke, armer, ansikt og ben for naturlig å frastøte mygg. Ikke bare vil appelsinskallet føles bedre på huden din enn tradisjonelle frastøtende kjemikalier, men de vil også lukte bedre!

Lag en liste over ting du må ta med deg før du drar på camping. Du tror kanskje du er flink til å pakke, men lite annet er verre enn å være ute midt i skogen og innse at du har glemt allergimedisinen din. Sett deg ned og lag en omfattende liste over alt du måtte trenge i løpet av uken før campingturen.

Før du tar med hunden din på en campingtur, venn den til ideen med et lite treningsløp i bakgården. Slå opp teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller leke i det en stund. Å ta med en hund kan virkelig øke moroa ved camping, så lenge dyret er tilstrekkelig forberedt for arrangementet.

Ta med deg noen plastbokser eller dunker når du skal på camping, slik at du kan lagre matvarer du har åpnet. Dette vil forhindre at alle kryp svermer rundt campingplassen din, og det vil også forhindre at forskjellige dyreliv blir tiltrukket av det du har der inne.

Ta med rikelig med drikkevann. Du må holde deg hydrert, og du trenger vannet for å tilberede maten. Avhengig av arten av campingturen din, kan dette vannet også være nødvendig for opprydding og vask av hendene. Det er bedre å ta med mer enn du trenger enn ikke nok.

Camping er en hyggelig måte å tilbringe tid utendørs. Med informasjonen fra denne artikkelen vil din neste campingekspedisjon være tryggere og morsommere, siden du vil være klar til å håndtere alt du måtte møte.

Make Your Camping Trip Great